O TVRTKI
INTER-COMP ARCHITECTURE

Inter-Comp architecture započinje s radom 2016. godine. U periodu od više godina napravljen je niz projekata u više kategorija i gotovo svih mjerila od interijera, preko obiteljskih kuća, do sportskih dvorana. Naglasak u uredu se svakako može staviti na projekte obiteljskih kuća gdje smo u niz projekata napravili novi dom za obitelji.

Ured djeluje kao obiteljska tvrtka. Tendencija biroa je da se svakom projektu maksimalno posvetimo i dajemo svu pažnju koju zaslužuje. Specifičnost posla u arhitektonskoj struci jest svakako komunikacija s klijentima, s kojima uvijek ostajemo u dobrim odnosima i nerijetko surađujemo na više projekata. Naši zaposlenici uvijek sudjeluju na svim važnim sastancima kako bismo klijentu odmah mogli predočiti više mišljenja.

Juraj Luetić

"

architect // founder

Juraj Luetić

Završio Arhitektonski fakultet u Zagrebu 2014. godine. Nakon rada u nizu arhitektonskih ureda u Zagrebu i stečenog iskustva, počinje raditi u Inter-Comp d.o.o. 2017. godine upisom u Imenik ovlaštenih arhitekata stekao je pravo na uporabu strukovnog naziva “ovlašteni arhitekt” pod rednim brojem 4403. Uz ovlaštenje komore arhitekata osposobljen je za obavljanje poslova i zaštite očuvanih kulturnih dobara pod rednim brojem 3265. Od onda vodi svaki projekt u uredu kao glavni i odgovorni projektant. Uz redovne projekte, često sudjeluje i na javnim arhitektonsko-urbanističkim natječajima.

Saša jungić

Arhitekt
Rođen 1994. godine u Zagrebu.

Nakon završene srednje strukovne Graditeljske tehničke škole u Zagrebu, 2014. godine upisao Studij arhitekture i urbanizma na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Tokom studija sudjelovao na nekoliko arhitektonsko-urbanističkih natječaja. 
Diplomirao 2022. godine na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. 
ili podijelite